Size en yakın notere gidip avukat için Genel Vekaletname vermek isteğinizi belirtin. Vekaletname vermek istediğiniz avukat/avukatların isim ve soyisimleri ile vergi dairesi, vergi numarası ( T.C. Kimlik Numaraları ) ve adresini Noterliğe bildirin. Vekilinizin dava ve icra dosyasından tahsilat yapmasını istiyorsanız (ki bu işlemlerinizi kolaylaştırır) ahz-u kabz yetkisinin bulunmasını istediğinizi söyleyin. Noterliğe giderken kimliğinizi gösteren belgeyi (Nüfus cüzdanı, ehliyet, pasaport) yanınızda olmasına dikkat edin.
Boşanma davaları özel vekaletname ile işlem gören davalardır. Bu sebeple boşanma davası için avukata vekaletname vermek istiyorsanız bunu mutlaka Noterliğe bildirmeniz gerekmektedir. Üç adet vesikalık fotoğrafınızı yanınızda bulundurmayı ihmal etmeyin.
Şirketler için vekaletname çıkarılacaksa; şirketin yetkili müdürü yanında ticaret sicil gazetesi, imza sirküleri ve şirket kaşesi ile Noterliğe başvurmalıdır.
Hukuki işlerinizin takibi ile ilgili bizimle çalışmayı seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Hukuki işlerinizin ofisimizce takip edilebilmesi için gerekli olan vekaletnameye ilişkin bilgiler aşağıda yer almakta olup; bilgilerinize sunulur:
Anlaşmazlık Çözümlerinde Profesyonel Yaklaşım...
Bize Ulaşın